Folktandvården Kristinehamn i nya lokaler

Från och med onsdagen den 15 juli hittar du Folktandvården Kristinehamn i nya lokaler. Den nya kliniken ligger på sjukhusets tionde våning.

Folktandvården Kristinehamn flyttarFolktandvårdens nya klinik i Kristinehamn ligger från och med 15 juli i den byggnad som sjukhuset fanns tidigare. 

– Det känns väldigt bra! Vi ökar antalet behandlingsrum från 11 till 14 och får lokaler som är betydligt bättre ur tillgänglighetssynpunkt. För synskadade finns markering i golvet som vägledning och taktil skrift pekar ut riktningen. Dessutom tillgodoser hissen behoven både för rullstolar och för barnvagnar, säger klinikchefen Päivi Alvenfors.

Välkomnar nya patienter

De nya lokalerna innebär också större möjligheter att ta emot nya patienter.
– Med fler behandlingsrum kan vi också ta emot fler patienter, vilket känns oerhört roligt. Det tillsammans med våra nyligen utökade öppettider, med öppet måndag till torsdag 7-19 och fredagar 7-17, bidrar också till att vi lättare kan tillgodose fler patienters önskemål om när de vill besöka oss.

Den nya adressen till kliniken är Sandbäcksgränd 2, våning 10, 68150 Kristinehamn.

Om du vill åka buss till kliniken finns en hållplats vid sjukhuset. Hit trafikerar bland annat Värmlandstrafiks busslinje 63 och 65. 

Fler bilder från nya kliniken

{[LiVExtern puffblock] SlideShowblock}