There is a license error on this site:
License has expired
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Filipstad och Lesjöfors knyter band - Folktandvården Värmland

Filipstad och Lesjöfors knyter band

De båda klinikerna knöts i dag samman till en enhet precis som Folktandvården tidigare gjort med Molkom/Kronoparken och Sysslebäck/Torsby. Sammanslagningen ger bättre möjligheter till att bemanna Lesjöfors och därmed kunna behålla servicen för patienter.


Tandvårdschefen, Birgitta Haglund, knöt tillsammans med Filipstads Gurli Höök och Lesjöfors Maj Magnusson ihop de två klinikerna med en ordentlig knut som inte kan gå upp.

Filipstad/Lesjöfors får nu Anne Teigen som klinikchef (Anne kliver in som tf klinikchef under Emma Larssons mammaledighet), och Gurli Höök som klinikadministratör. Hopslagningen innebär att de tillsammans nu kan planera utefter både Filipstads och Lesjöfors behov.

– I den nya, sammanslagna kliniken finns en väldigt bra mix av rutinerade samt nyexaminerade medarbetare. Här finns en betydande kompetens som endast ett fåtal mindre orter i Sverige har i dag, säger tandvårdschefen Birgitta Haglund och tillägger:

– Tillsammans blir Filipstad och Lesjöfors än starkare.

Maj Magnusson, som nu lämnar sin klinikchefstjänst i Lesjöfors höll med om vikten av sammanslagningen.

– Vi har dagligen fått höra av patienter hur tacksamma de är över att vi fortfarande finns kvar i Lesjöfors. Det här samarbetet tryggar glesbygden än mer, säger Maj Magnusson.