"Får vi chansen ska vi göra vårt yttersta"

Martin Kaner, klinikchef på Folktandvården Grums, kan se med tillförsikt på framtiden. Full personalstyrka gör att kliniken kan lägga fokus på rätt saker - dig.

– Det känns väldigt bra att vi har full bemanning, vilket gör att vi i än större utsträckning än tidigare verkligen kan ta oss tid för att göra bästa möjliga behandling för dig som patient. Får vi chansen att ha dig som patient ska vi göra vårt allra yttersta, säger han och fortsätter:

– Vi tror på idén att träffa samma tandläkare, tandhygienist och tandsköterska från ett besök till ett annat. Och därigenom få dig att bli trygg. Nu, när vi är fler i personalen än tidigare, kan vi på ett bättre sätt erbjuda dig det.

Välkomnar alla

Att vara lugn inför ett tandvårdsbesök är förstås lättare sagt än gjort. Skulle du vara orolig har Martin sin metod klar:

– Humorn! Att få dig att slappna av och för en liten stund tänka på något annat kan vara effektivt. Men det är förstås olika från person till person.

Och att Grumskliniken gärna tar emot nya patienter, som kanske inte varit hos tandvården på flera år är ingenting som Martin ser som ett problem.

– Det finns ingen skam i det. Vi tar gärna emot dig oavsett hur din nuvarande munhälsa ser ut.