Lediga jobb

Här hittar du alla nuvarande lediga jobb hos Folktandvården Värmland. Finner du inte tjänsten du söker är du alltid välkommen med en intresseanmälan till Johanna eller Åke. Deras uppgifter hittar du längst ner på sidan.

Tandsköterska, folktandvården Kristinehamn

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Beskrivning:
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga tandsköterskeuppgifter och innefattar i huvudsak assistans, profylax, reception och sterilarbete. Arbetsuppgifterna innefattar också arbetsfördelat patientarbete samt eget patientarbete med tandhälsokontroller.

Kliniken har nya lokaler sedan 2015 och är belägen på 10:e våningen i fd sjukhusets lokaler. Här har vi stans bästa utsikt över stadskärnan och hamnen. I huset finns också Vårdcentral, fysioterapeutmottagning, röntgen mm.

Kristinehamn erbjuder dig närhet till Vänern med sitt fina fiske och möjligheter till ett rikt båtliv. Vi har också vacker natur, skärgård och golfbana mm. Kristinehamn är en känd konstnärstad inte minst med tanke på vår Picasso-skulptur som finns belägen i skärgården. Kända konstnärsnamn är Stig Olsson, Kjell Sundberg med flera. Läs mer på www.kristinehamn.se

Kvalifikationer:
Tandsköterskeexamen. Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Du är flexibel, gillar utmaningar och ger våra patienter ett gott omhändertagande.Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-12-16
Referensnummer:
Dnr CSK/185638
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Cathrine Lilja, klinikchef
 
0550-866 40
 
Anette Carlsson, klinikadministratör
 
0550-866 40
 
Facklig företrädare:
Annica Sundin, Vision
 
054-61 65 15
 
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-11-30
Sök jobbet här