Lediga jobb

Här hittar du alla nuvarande lediga jobb hos Folktandvården Värmland. Finner du inte tjänsten du söker är du alltid välkommen med en intresseanmälan till Johanna eller Åke. Deras uppgifter hittar du längst ner på sidan.

Tandläkare, folktandvården Grums

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Beskrivning:
Vi söker en engagerad, flexibel och kvalitetsmedveten tandläkare med tillträde efter överenskommelse. Du är utåtriktad och social som person. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar. I tjänsten ingår såväl vuxentandvård som barntandvård. Möjlighet att jobba på annan klinik kan bli aktuellt.

Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 5 tandläkare, 7 tandhygienister och 6 tandsköterskor.

Kliniken i Grums är en modern och nyrenoverad klinik med lång erfarenhet av teamtandvård. Totalt sett är vi 17 medarbetare som behandlar ca 4000 patienter varav ca 1700 är barn. Mellan Grums och Karlstad kan man resa på 20 minuters och det finns såväl bra kollektivtrafik som bra bilväg.

Kvalifikationer:
Du är erfaren eller nyutexaminerad och intresserad av att utveckla dig inom odontologin och som ledare för ditt team. Du ska vara genuint intresserad av att göra ett gott kliniskt arbete i förening med ett bra patientbemötande. Är du nyutexaminerad kommer du att få den handledning du behöver.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-01-13
Referensnummer:
Dnr CSK/185394
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Aref Fani, klinikchef
 
0555-432 90
 
Anna-Greta Göthberg, klinikadministratör
 
0555-432 90
 
Facklig företrädare:
Patrik Jarestam, TT
 
0563-470 10
 
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-11-17
Sök jobbet här