Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Projektledare, utvecklingsenheten för mödra- och barnhälsovård

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
Utvecklingsenheten för mödra- och barnhälsovård söker projektledare för SKL-projektet "Insatser för ökad tillgänglighet i barnhälsovård".
Projektet innebär att länsövergripande arbeta för ökad tillgänglighet med tidiga riktiga insatser till familjer med barn 0-6 år i områden med socioekonomiskt tung belastning
Kvalifikationer:
Du ska vara legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, barnsjukvård eller obstetrik och gynekologi. Alternativt kan du vara socionom med erfarenhet av förbyggande arbete inom socialtjänst eller familjecentral. Du bör ha erfarenhet från arbete vid familjecentral eller folkhälsoarbete. Uppdraget innebär resor i tjänsten och du behöver ha körkort.
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Deltid
Besk. omfattning:

50%

Tillträde:
Tillträde 1 oktober 2018 eller enligt överenskommelse
Besk. tidsbegränsning:

Allmän visstidsanställning i projektform

Längd:
6 månader eller längre
Ansök senast:
2018-07-22
Referensnummer:
Dnr CSK/183398
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Kerstin Karlsson, tf enhetschef utvecklingsenheten för mödra- och barnhälsovård
 
 
054-61 99 50
 
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
 
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-07-06
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster