Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Pooltandsköterska, Folktandvården, Karlstad och Skoghall

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Till våra kliniker i Karlstad och Skoghall söker vi nu en pooltandsköterska. Poolen består idag av två tandsköterskor som tjänstgör på våra fem kliniker i Karlstad, kliniken i Skoghall samt specialistklinikerna för pedodonti och protetik i Karlstad. Nu söker vi ytterligare en pooltandsköterska, vars bas kommer att vara på Tingvallakliniken i Karlstad.
Beskrivning:
Dina arbetsuppgifter består av alla på en klinik förekommande tandsköterskeuppgifter såsom, reception, steril och assistans.
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter utifrån olika klinikers förutsättningar och rutiner. Givetvis är du mån om att ge våra patienter ett gott omhändertagande. Tandsköterskeutbildning är ett krav.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast:
2018-08-05
Referensnummer:
Dnr CSK/183389
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Ann-Christin Jonsson, klinikchef
 
 
072-58 99 511
 
Susanne Erlandsson, klinikadministratör
 
 
054-61 47 00
 
Facklig företrädare:
Charlotta Zetterqvist, Vision
 
054-61 47 00
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsfö-ring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-07-13
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster