Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Specialistsjuksköterska/sjuksköterska, Första linjen unga norra

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Första linjen unga norra är en del av enheten barn och unga norra som ingår i område öppenvård norra som omfattar kommunerna Hagfors, Munkfors, Sunne och Torsby. I enheten för barn och unga norra ingår även BVC, barnmorskemottagning, familjecentral och ungdomsmottagning.

Landstinget i Värmland och kommunerna Hagfors, Munkfors, Sunne och Torsby startade 1 november 2017 upp en första linjeverksamhet. Verksamheten vänder sig till barn, ungdomar, unga vuxna 0–25 år med lindrig till måttlig psykisk ohälsa, inklusive deras familjer.

Verksamheten är lokaliserad i norra Värmland och fungera som en mobil verksamhet där resor sker på arbetstid med tjänstebil ut i de aktuella kommunerna/orterna. Verksamheten är integrerad mellan kommun och landsting.

Beskrivning:
Då en första linje ska kunna identifiera olika typer av problematik samt ha en förståelse för hur psykisk ohälsa kan påverkas av olika faktorer såsom medicinska, sociala, psykologiska och skolsituation är det viktigt att personalen i verksamheten har bred kompetens. Vårt arbetslag består därför av två psykologer, en sjuksköterska, tre kuratorer, en specialpedagog samt en vårdadministratör. Teambedömning och teamarbete är en röd tråd i verksamhetsarbetet.

Arbetsuppgifterna består av att kunna identifiera alla typer av psykisk ohälsa, behandla det som är av lindrig och måttlig art samt avgöra vad som kan behöva remitteras vidare. En stor det av arbetsuppgifterna består av konsultation, rådgivning och samverkan med andra verksamheter både inom kommunerna och inom landstinget. Som sjuksköterska bidrar du med det medicinska perspektivet i teamet.

Kvalifikationer:
Specialistsjuksköterska/sjuksköterska till Första linjen unga norra. Vi söker dig som är intresserad av att hjälpa barn, ungdomar och unga vuxna till en bättre psykisk hälsa Vi söker legitimerad sjuksköterska med adekvat vidareutbildning samt erfarenhet av behandlingsarbete med barn, ungdomar, unga vuxna och deras föräldrar/anhöriga. Erfarenhet i samtalsmetodik, exempelvis KBT, är meriterande. Det är viktigt att du har förmåga att samarbeta med andra människor, är lösningsfokuserad och att du är öppen för nya arbetssätt. Det är också viktigt att du har förmåga och intresse av att vara delaktig i att driva och organisera verksamhetens utvecklingsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav. Mycket meriterande är om du tidigare jobbat med barn, ungdomar och unga vuxna.

Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-12-31
Referensnummer:
Dnr CSK/185721
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Åsa Lindgren, enhetschef
 
0563-476 51
 
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
 
054-61 50 00
 
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-12-06
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster