Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Biomedicinsk analytiker, klinisk patologi

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Klinisk patologi är en ackrediterad verksamhet som genomför vävnads- och cellprover. Vi är idag 40 medarbetare som utför cirka 20 000 PAD (patologisk anatomisk diagnostik), cirka 24 000 cellprover från cervix och cirka 3 000 övriga cytologiprover. Vi arbetar för att bli ledande i Sverige inom patologiområdet vad gäller kvalitet, effektivitet och arbetsmiljö. Vi söker nu dig som vill vara med i detta roliga och utmanande arbete.
Beskrivning:
I dina arbetsuppgifterna ingår bland annat - att handha prover genom hela den histologiska processen från inregistrering till färdig preparerat glas för diagnostik - att följa de rutiner som finns vid en ackrediterad och kvalitetssäkrad enhet
Kvalifikationer:
Vi vill att du är legitimerad biomedicinsk analytiker. Erfarenhet av klinisk patologi är meriterande. Vi arbetar med att ständigt förbättra verksamheten och vi ser dig som en viktig del i det arbetet. Vi vill att du är noggrann och har god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du kommer att arbeta i en relativt liten arbetsgrupp vilket ställer höga krav på att du under dagen kan byta arbetsuppgifter om så behövs. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Besk. omfattning:

Dagtid

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-08-05
Referensnummer:
Dnr CSK/183393
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Cecilia Rolandsson, enhetschef
 
 
054-19 11 90
 
Facklig företrädare:
Johan Löfvendahl, Naturvetarna, via växeln
 
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-07-05
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster