Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Dietist, område öppenvård, verksamhetsområde södra

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Uppdraget inkluderar primärvård inom hälsoval Värmland med placering på vårdcentralen Gripen, Karlstad. Du har eget mottagningsrum men har en dietistkollega i samma hus.

Beskrivning:
Du jobbar med nutritionsbehandling och uppföljning av patienter över 18 år inom primärvårdens kompetensområde. Öppenvården erbjuder varierande arbetsuppgifter och du har stora möjligheter att styra ditt arbete. Vanliga diagnoser är malnutrition, diabetes mellitus typ 2, hjärt- och kärlsjukdom, obesitas och IBS. Nutritionsbehandling förekommer både individuellt och i grupp. Dietisterna har via vårdadministratör tillgång till administrativ hjälp samt diktering. Med patienten i fokus inklusive anhöriga samarbetar du tillsammans med övrig personal i patientens närhet. Möjlighet finns att delta i referensgrupper, hålla i hälsokurser etc. Du träffar övriga dietister inom landsting och kommun några gånger per år.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är dietist och som har goda kunskaper i nutrition. Du är van att arbeta självständigt och har en god förmåga att samarbeta med andra yrkesgrupper.

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde 2019-03-01 enligt överenskommelse
Besk. tidsbegränsning:

Vikariat på ett år med möjlighet till förlängning

Längd:
6 månader eller längre
Ansök senast:
2018-11-25
Referensnummer:
Dnr CSK/185206
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Annika Kjellman, verksamhetschef
 
0533-812 16
 
Facklig företrädare:
Eva-Lena Persson, dietist
 
054-61 66 85
 
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-11-05
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster