Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Barnmorska, vårdcentralen Grums

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Vi startar en familjecentral i samverkan med Grums kommun i början av nästa år. Vi söker dig som är intresserad att vara med och starta upp verksamheten i nya lokaler på Sveagatan.

Beskrivning:
Graviditetsövervakning, preventivmedelsrådgivning, gynekologiska cellprover föräldrautbildning och ungdomsmottagning. Vi kommer att jobba i team barnavårdscentralen med kommunens förebyggande arbete.

Kvalifikationer:
Legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som social kompetens flexibilitet, god samarbetsförmåga, Du bör vara självständig då vi är en relativt liten familjecentral.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Deltid
Besk. omfattning:

60 %

Tillträde:
Tillträdesdag den 1 februari 2019
Ansök senast:
2018-11-21
Referensnummer:
Dnr CSK/185260
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Gunilla Jonasson, enhetschef
 
070-602 15 29
 
Facklig företrädare:
Facklig företrädare för Vårdförbundet nås via växeln
 
054-61 50 00
 
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-11-07
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster