Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Specialistläkare, Landstinget i Värmland

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Verksamhetsområde hälso- och sjukvårdens kompetensförsörjning är ett verksamhetsområde inom Landstinget i Värmland. Vi arbetar för att kunna erbjuda en hälso- och sjukvård som är oberoende av inhyrd personal. Vi gör det för att alla i Värmland ska få en god hälso- och sjukvård nu och i framtiden. Vi erbjuder olika valmöjligheter till arbete hos oss för att skapa en stabil och varaktig bemanning. Ditt och vårt uppdrag är att stödja våra verksamheter med kompetens utifrån deras behov. Vi söker specialistläkare inom alla specialiteter. Vi anställer alltid efter verksamhetens behov. Vill du vara med på resan? Vi erbjuder dig: • stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet • stora möjligheter att arbeta flexibelt • erfarenhet och utveckling varje dag på jobbet Hälso- och sjukvården är organisatoriskt indelad i två områden, öppen- och slutenvården. Inom område öppenvård finns primärvård och psykiatri. Inom område slutenvård finns allmän- och specialiserad vård inklusive kirurgisk- och medicinsk behandling. Som läkare har du möjlighet att kombinera anställningen inom alla verksamheter efter verksamhetens behov. I första hand söker vi dig som är specialist inom allmänmedicin eller psykiatri men även andra specialistläkare är av intresse.

Beskrivning:
Du kan välj att jobba med oss inom tre olika typer av tjänster /anställningsformer: Intern bemanningsservice Du ingår i område öppenvårds interna bemanningsenhet. Du kan välja att söka uppdrag enligt tre olika alternativ. Som läkare kan du själv välja ditt uppdrag exempelvis kombinerat öppenvård/slutenvård alternativt enbart öppenvård eller slutenvård. Alternativ ett – flexibel anställning - För dig som med din specialistkompetens önskar bidra och stödja andra verksamheter vid korttidsfrånvaro. - Uppdraget innebär mycket hög flexibilitet. Som ersättning för detta kan vi erbjuda dig som tillsvidareanställd ett lönetillägg varje månad. - Uppdraget är varierande och utvecklande, efter introduktion jobbar du på olika enheter utifrån din specialistkompetens. Alternativ två – bidra med din kompetens -För dig som med din specialistkompetens önskar bidra och stödja andra verksamheter vid längre tids frånvaro (3–6 månader). - Uppdraget innebär att du är utlånad till specifik verksamhet under en begränsad tid. - Uppdragen är varierande och utvecklande. Alternativ tre – definierat uppdrag - För dig som med din specialistkompetens önskar bidra och stödja andra verksamheter vid ett begränsat definierat uppdrag som till exempel kökortning under en viss period. För att arbeta som medarbetare hos oss på intern bemanningsservice krävs en gedigen kompetens, självständighet, stark servicekänsla toppad med flexibilitet. Timanställning Det finns också möjlighet att arbeta som timanställd hos oss – förutsatt att det finns ett behov – om du arbetar deltid, är pensionär eller har en anställning hos en annan arbetsgivare. Som timanställd arbetar du olika mycket beroende på din situation och vårt behov. Vill du ha stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet eller arbeta flexibelt? Kontakta mig gärna för mer information! Läs gärna mer via liv.se/ledigajobb

Kvalifikationer:
Legitimerad läkare med specialistkompetens.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse Urval sker löpande
Ansök senast:
2018-11-16
Referensnummer:
Dnr CSK/182527
Antal platser:
10
Kontaktperson:
Eva Bergquist, tf verksamhetschef
 
070-595 86 52
 
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
 
054-61 50 00
 
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-05-16
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster