Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Sjuksköterskor, strokeenheten avdelning 59, Karlstad

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Avdelning 59 är en strokeenhet med 21 vårdplatser där vi behandlar och utreder patienter som drabbats av stroke och TIA. Trombolysbehandling genomförs även på avdelningen. Vi arbetar i team med akut neurologisk sjukvård och rehabilitering.

Vårt arbetssätt är patientnärmre vård.

Beskrivning:
Vi söker fler sjuksköterskor till avdelning 59, strokeenheten. Som sjuksköterska arbetar du i team runt patienten med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Du erbjuds individuell inskolning och mentorskap. Är du nyutexaminerad sjuksköterska ingår också Kliniskt Utvecklings-program (KUP) under det första året.

Mixtjänstgöring. Heltid eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som trivs med att jobba i team och vill delta i utveckling av verksamheten. Tidigare erfarenhet av strokevård är meriterande.

Att du har ett gott bemötande mot patienter, närstående och arbetskamrater ser vi som en självklarhet. Du ska också besitta god samarbetsförmåga men även kunna arbeta självständigt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Besk. tidsbegränsning:

Tillsvidareanställning samt vikariat under föräldraledigheter.

Ansök senast:
2018-11-22
Referensnummer:
Dnr CSK/185280
Antal platser:
4
Kontaktperson:
Annika Jarl Ljungsten, avdelningschef
 
054-19 11 65
 
Susanne Karlsson, avdelningschef
 
054-19 11 60
 
Facklig företrädare:
Vårdförbundet nås via växeln
 
054-61 50 00
 
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-11-08
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster