Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Enhetschef/fysioterapeut, rehabiliteringen specialistvård, Karlstad

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.Beskrivning:
Rehabiliteringen specialistvård, inom område öppenvård, bedriver rehabilitering inom arbetsterapi, fysioterapi, samt musik- och bildterapi. Uppdraget är huvudsakligen sluten- och öppenvård kopplad till Centralsjukhusets verksamhetsområden. Inom verksamheten arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter samt musik- och bildterapeut, rehabiliteringsassistenter och administratörer, tillsammans är vi cirka 75 medarbetare. Organisatoriskt är verksamheten indelad i flera olika chefsområden.

Arbetet som enhetschef innebär ansvar för ekonomi, personal, arbetsmiljö, utveckling och samordning av verksamheten. I uppdraget ingår samverkan med andra enheter på och utanför Centralsjukhuset. Enhetschefen är direkt underställd verksamhetschefen och deltar i verksamhetens ledningsgrupp. I uppdraget som enhetschef ingår bland annat att: - bistå verksamhetschefen i arbete för helheten i verksamheten - ansvara för att den hälso- och sjukvård som bedrivs inom enheten är patientsäker och av god kvalitet - ha arbetsgivaransvar enligt landstingets riktlinjer för Ledare och medarbetare - leda verksamheten utifrån landstingsplan, områdesplan och verksamhetens aktivitetsplan samt följa tillämpliga lagar och avtal, föreskrifter, riktlinjer samt rutiner - leda och fördela arbetet inom enheten - ge medarbetarna förutsättningar att vara delaktiga i verksamhetens utvecklingsarbete - tillsammans med medarbetarna främja en god arbetsmiljö på arbetsplatsen - hålla medarbetarsamtal, lönesamtal och ansvara för personaladministrativt arbete. I uppdraget ingår kliniskt arbete som fysioterapeut med en omfattning på cirka 40%.

Uppdraget är ett tidsbegränsat chefsförordnande på 4 år, tillsvidareanställning i din grundprofession. Tjänsten är placerad på Centralsjukhuset i Karlstad. Låter detta intressant vill vi gärna att du hör av dig för mer detaljerade upplysningar om uppdraget.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har: - dokumenterad chefserfarenhet och/eller ledarutbildning. - kunskap, erfarenhet och intresse av förändrings- och utvecklingsarbete. - förmåga att engagera och entusiasmera medarbetarna och bygga förtroendefulla relationer. - förmåga att planera, organisera och se helheten i verksamheten.

Vi förutsätter en god förmåga att kommunicera, samarbeta och att samverka med olika intressenter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-12-19
Referensnummer:
Dnr CSK/185727
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Eva Möllberg, verksamhetschef
 
054-61 60 69
 
Facklig företrädare:
Kerstin Kåwe, Sveriges Arbetsterapeuter
 
054-61 98 63
 
Tone Hollowell, Fysioterapeuterna
 
054-61 64 17
 
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-12-06
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster