Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Ambulanssjukvårdare, sommarvikariat 2019, Värmland

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Hälso- och sjukvården i Värmland är en gemensam organisation indelad i två områden: Område öppenvård (primärvården och psykiatrin) och område slutenvård. Vi har 23 vårdcentraler i hela länet och tre akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby. Vi är en lagom stor och sammanhållen sjukvårdsorganisation med korta beslutsvägar som gör att du kan se helheten och vara med och påverka.

Läs mer om att jobba i Landstinget i Värmland på www.liv.se/jobb.

Varmt välkommen med din ansökan!Beskrivning:
Ambulanssjukvården i Värmland är länsövergripande med ambulansstationer på tolv orter. Inför sommaren 2019 söker vi nya medarbetare. Ambulanssjukvården utmanas av det akuta omhändertagandet av skadade och sjuka i olika miljöer. Genom bedömning och hänvisning medverkar vi till att omhändertagandet sker på rätt vårdnivå. Vi arbetar för en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter och en individuellt anpassad inskolning. Alla nyanställda genomför en 4 veckors introduktions- och befattningsutbildning.

Ambulanssjukvården söker semestervikarier för 4 månaders vikariat. Sommarvikariat kan komma att övergå till fasta tjänster. Vi söker ambulanssjuksköterskor/sjuksköterskor och ambulanssjukvårdare. Tjänstgöring både dag och natt. Sedvanliga arbetsuppgifter för ambulanssjukvårdare inom ambulanssjukvård.

Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från våra patienters behov och medarbetarnas kompetens. Vi vill driva hälso- och sjukvården framåt tillsammans med våra medarbetare.

Kvalifikationer:
Vi söker ambulanssjukvårdare med prio 1 behörighet.

B-körkort är ett krav samt minst 3 års körvana. C1, C-körkort är meriterande.

Innan eventuell anställning ska du genomföra arbetstester samt genomgå en godkänd hälsokontroll som sker i landstingets regi. Landstinget i Värmland verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal.

Inför anställning ska du visa upp ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Måndagen den 10 december planeras en heldag, i Kristinehamn, för intervju och arbetstester.

Uppfyller du grundkraven och vill hospitera ett arbetspass är du välkommen att kontakta Christer Lagerberg, se nedan.

Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning:
Heltid / deltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-11-30
Referensnummer:
Dnr CSK/185272
Antal platser:
25
Kontaktperson:
Christer Lagerberg, ambulanschef
 
0550-860 82
 
Wolmer Edqvist, verksamhetschef
 
054-61 40 37
 
Facklig företrädare:
Carina Lindow-Malmstedt, Vårdförbundet
 
070-310 39 46
 
Ulf Barhammar Edvinsson, Kommunal
 
073-397 07 97
 
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-11-07
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster