Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Biomedicinsk analytiker, laboratorier primärvården Karlstadsområdet

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Laboratorierna primärvården Karlstadområdet har ungefär 45 medarbetare. Vi utför provtagning och analysarbete på primärvårdens laboratorier Kil, Forshaga, Molkom, Grums, Skåre, Västerstrand, Skoghall, Rud, Kronoparken, Herrhagen, Åttkanten, Kasernhöjden och Gripen. Vi utför även funktionsundersökningar.

Beskrivning:
Laboratorierna primärvården Karlstadområdet. Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt, utvecklande och spännande arbete inom klinisk kemi. Analysarbetet bedrivs där kvalitet och flödesarbete är en viktig del. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär bland annat provtagning samt handhavande av instrument, bedömning av analyssvar och funktionsundersökningar.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Kvalitet och patientfokus är en självklarhet i arbetet. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet samt gott bemötande gentemot patienter och arbetskamrater.

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Längd:
6 månader eller längre
Ansök senast:
2018-12-28
Referensnummer:
Dnr CSK/185737
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Ulla Damm, tf enhetschef
 
054-19 15 23, 070-223 64 06
 
Erica Johansson, biomedicinsk analytiker
 
054-19 15 18, 070-326 31 82
 
Facklig företrädare:
Helen Engström, Vårdförbundet via växeln
 
054-61 50 00
 
Salwa Mousa Latif, Naturvetarna, via växeln
 
054-61 50 00
 
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-12-06
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster