Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Psykolog, enheten för stressrelaterad ohälsa, Arvika

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.Beskrivning:
Är du intresserad av att arbeta i team tillsammans med engagerade medarbetare i en verksamhet som är under utveckling? Hoppas vi kan locka dig till natursköna Arvika med möjligheter till ett rikt frilufts- och kulturliv! Enheten för stressrelaterad ohälsa arbetar med patienter från hela Värmland och har mottagningar i Arvika och Karlstad. Vi arbetar tvärprofessionellt i team bestående av psykologer, fysioterapeuter, läkare och vårdadministratörer. Vår målgrupp är personer med stressrelaterad ohälsa. Behandlingen sker främst i gruppform men det finns möjlighet till individuella insatser. Vi har ett upparbetat och nära samarbete med andra aktörer i rehabiliteringsprocessen. Som psykolog kommer du att genomföra kartläggningar/bedömningar, leda samtalsgrupp och ha individuella samtal. Din anställning kommer att vara i landstingets psykologenhet som har flera uppdrag inom hälso- och sjukvården. Psykologenheten består för närvarande av 13 legitimerade psykologer och två PTP-psykologer. Landstinget i Värmland har ett nära samarbete med Psykologprogrammet på Karlstad Universitet genom att exempelvis föreläsa för studenter, ta emot studiebesök och erbjuda praktikplatser för kandidater. Placeringsort: Arvika

Kvalifikationer:
Är du en legitimerad psykolog med intresse för att arbeta med målgruppen i ett tvärprofessionellt team och utveckla verksamheten tillsammans med oss? Då kan du vara den person vi söker! Eftersom behandlingsarbetet bygger på KBT är sådana kunskaper meriterande. Har du erfarenhet av gruppbehandling så är det en fördel. Egenskaper som värderas högt är flexibilitet, öppenhet, god kommunikations- och samarbetsförmåga för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö. Körkort krävs. Välkommen till Landstinget i Värmland!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-01-01
Referensnummer:
Dnr CSK/185726
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Pia Ahlström, enhetschef
 
054-61 70 42
 
Facklig företrädare:
Petter Tunlind, SACO/Sveriges psykologförbund
 
070-379 36 61
 
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-12-06
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster