Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av dem?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intressanmalan@liv.se.

Sjukhusfysiker, Centralsjukhuset, Karlstad

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
Avdelningen för sjukhusfysik är en sektion inom onkologikliniken vid Centralsjukhuset i Karlstad.
Personalen utgörs av sex sjukhusfysiker.
Du kommer tillsammans med två sjukhusfysiker att arbeta länsövergripande inom verksamhetsområdet diagnostik som omfattar operation, röntgen, tandvård och nuklearmedicin.
Arbetsuppgifterna består i att genomföra kvalitetskontroller av röntgenutrustningar, medverka vid optimering av bildkvalitet och stråldos, persondosimetri, upphandling av ny utrustning, strålskyddsutbildning av personal och bistå nuklearmedicin i samband med terapibehandlingar.
En del av tjänsten kommer även att innefatta arbeta inom MR-området i form av utveckling och optimering av undersökningstekniker och pulssekvenser samt arbeta med säkerhetsfrågor relaterade till MR-verksamheten.
Landstinget i Värmland har fyra magnetkameror.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjukhusfysiker. Erfarenhet av kliniskt arbete inom röntgen och MR-området är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du ska ha ett genuint intresse av kliniskt sjukhusfysikerarbete och kvalitetssäkring och vara van vid att arbeta både självständigt och i grupp. Speciellt viktigt är att du har god samarbets- och initiativförmåga. Du skall kunna utrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Körkort för bil är ett krav.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-02-23
Referensnummer:
Dnr CSK/180672
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Hans-Olov Rosenbrand, sjukhusfysiker/sektionsledare
 
 
054-61 50 92
 
Lina Frid, HR-konsult
 
 
054-61 42 79
 
Facklig företrädare:
Jonas Söderberg, SACO
 
054-61 54 25
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-02-02
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster