Jobba med oss

Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Tillsammans med patienten

Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från våra patienters behov och medarbetarnas kompetens. I takt med att behoven av vård förändras behöver hälso- och sjukvården utvecklas. I Landstinget i Värmland gör vi det bland annat genom att utmana etablerade arbetssätt. Tillsammans vill vi skapa en värmländsk hälso- och sjukvård som är trygg och tillgänglig. Och tillsammans gör vi skillnad. Alla bidrar varje dag till att vi ska nå vår vision: Livskvalitet i världsklass.  

Bra start på din anställning

När du börjar arbeta hos oss får du en introduktion för att du ska få en bra start på dina anställning. Inom vissa yrkesgrupper har vi även en yrkesintroduktion. På vårt kliniska träningscentrum, KTC, får du handledning och kan träna dina färdigheter och utvecklas i yrkesrollen. Läs mer om att vara ny hos oss. 

Ett betydelsefullt arbete som du växer med

Våra medarbetare har stora möjligheter att utvecklas. Är du intresserad av ledarskap, projektledning, verksamhetsutveckling, forskning, handledning eller att specialisera dig inom ditt yrkesområde finns goda karriärmöjligheter. Varje medarbetare ska ha en egen utvecklingsplan. Läs mer om våra karriärmöjligheter. 

Vi vill driva hälso- och sjukvården framåt. Vill du driva utvecklingen tillsammans med oss? Hos oss får du ett betydelsefullt arbete som du kan växa med. Välkommen till Landstinget i Värmland!

Till våra lediga jobb.

Eller anmäl ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.  

 

Följ oss på sociala medier

Instagram: @landstingetivarmland

Linkedin: linkedin.com/company/landstinget-i-varmland

Facebook: facebook.com/landstingetivarmland

Twitter: twitter.com/ltingvarmland

Youtube: youtube.com/user/landstingetvarmland

 

Broschyromslag Jobba med ossBroschyr Jobba med oss

Läs mer om hur det är att arbeta med oss i broschyren Jobba med oss.