Sommarjobba hos oss

Hos oss sommarvikarierar många olika professioner, såväl inom hälso- och sjukvården som inom olika serviceyrken.

Sjuksköterska sätter nål på barn.
 

Vi skapar bra vård tillsammans med patienterna

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den bidrar till livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7 500 medarbetare, varav merparten universitetsutbildade, är vi länets största arbetsgivare.

Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från våra patienters behov och medarbetarnas kompetens. I takt med att behoven av vården förändras behöver hälso- och sjukvården utvecklas. I Landstinget i Värmland gör vi det bland annat genom att utmana etablerade arbetssätt. Vi vill driva hälso- och sjukvården framåt tillsammans med våra medarbetare.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete och med din hjälp blir både vi och patienterna bättre. Som sommarvikarie får du praktiskt erfarenhet och möjlighet att knyta viktiga kontakter.  Ett sommarvikariat hos oss är en bra start på din karriär och öppnar för många utvecklingsmöjligheter. 

Vi vill att du ska känna dig välkommen och en bra introduktion skapar förutsättningar för dig att komma in i arbetsplatsens rutiner och arbetsgemenskap. Hos oss får du en introduktion på arbetsplatsen och du får också en digital introduktion som handlar om din anställning, vilka förmåner och åtaganden du har.

Vikariat sommaren 2019

Underläkare Arvika 
Underläkare Karlstad 
Underläkare Torsby

Här kommer fler sommarjobb för 2019 att publiceras under hösten. 

Välkommen att kontakta oss

Har du frågor och funderingar är du välkommen att kontakta oss på sommarrekrytering@liv.se.

Hjälp med bostad

Vi erbjuder hjälp med personalbostäder under sommaren i mån av plats, främst i centrala Karlstad, Arvika och Torsby.

Om rekryteringen

Tjänsterna söks via Offentliga jobb. Intervjuer pågår under februari och mars. Vi återkommer med besked till de som sökt. Under februari och mars anordnas också rekryteringsdagar för en del yrkeskategorier. Du blir kallad via mejl. 

Yrkeslegitimation och belastningsregister

Läs mer om kontroll av yrkeslegitimation och i belastningsregistret.

 

Möt våra medarbetare