Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Sjuksköterska, uppvakningsavdelningen, sjukhuset i Torsby

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Inom verksamhetsområdet ANOPIVA sjukhuset Torsby ingår operation, anestesi, intensivvård, sterilteknisk enhet och uppvakningen. Vi är ca 70 medarbetare. Sjukhuset är en trivsam arbetsplats som har flera fördelar, som bland annat närhet, korta beslutsvägar, effektivitet, tillgänglighet och kvalité. Uppvakningen har 10 vårdplatser och har både inneliggande och polikliniska patienter som genomgår olika ingrepp inom kirurgi och ortopedi. Verksamheten har ett länsövergripande uppdrag inom överviktskirurgi, plastikkirurgi samt bråckkirurgi. En hög andel höft och knäledsplastiker utförs. Sjukhuset har akutverksamhet dygnet runt. Uppvakningen har arbetstid förlagd till dag, kväll på vardagar.
Beskrivning:
Som sjuksköterska kommer du att arbeta med preoperativa förberedelser av patienter, där du tar emot och förbereder patienten inför operation, samt postoperativ övervakning vilket innebär övervakning och utvärdering av vitala funktioner. Vi månar mycket om våra patienter och arbetar hela tiden med patientens behov i fokus.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska. Är du intresserad av att utvecklas och prova nått nytt i ditt liv? Om du har erfarenhet av pre- och postoperativ vård, specialistutbildning inom intensivvård eller anestesi är det meriterande för tjänsten men inget krav. Verksamheten ställer sig positiv till en eventuell specialistutbildning i framtiden. Du ska ha ett positivt förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har god förmåga till ett gott patientbemötande och som kan arbeta både självständigt och i samverkan med övriga medarbetare. Du ska vara en person som klarar av höga patientflöden, planering, framförhållning och ska snabbt kunna ställa om till nya förutsättningar. Låter detta intressant och du vill arbeta tillsammans med oss så välkommen in med din ansökan!
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-09-28
Referensnummer:
Dnr CSK/184323
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Ingela Högfeldt, avdelningschef
 
 
0560-472 23
 
Jeanette Arvidsson, biträdande avdelningschef
 
 
0560-473 41
 
Facklig företrädare:
Vårdförbundet
 
 
0560-470 00 vx
 
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-09-14
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster