Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Arbetsterapeut, stroke/hjärnskaderehab, rehabiliteringsenheten, Karlstad

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
Rehabiliteringsenheten Centralsjukhuset i Karlstad och sjukhuset i Arvika är en verksamhet med cirka 90 medarbetare i Karlstad och 25 medarbetare i Arvika.
Rehabiliteringsenheten har fyra verksamhetsområden; arbetsterapi, kuratorsverksamhet, musik- och bildterapi och fysioterapi.
Vi söker nu legitimerad arbetsterapeut till rehabiliteringsenheten Centralsjukhuset för arbete inom stroke/hjärnskaderehabilitering inom slutenvård.
Kvalifikationer:
Legitimerad arbetsterapeut med kompetens och intresse för rehabilitering inom strokerehabilitering och/eller hjärnskaderehabilitering. Erfarenhet inom specialiserad slutenvård är meriterande. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av bedömning, behandling, förskrivning och utprovning av hjälpmedel. Arbetet präglas av rörlighet och variation och förutsätter en flexibilitet samt en vilja och förmåga att arbeta både i team och självständigt. Vi fäster stor vikt vid god samarbetsförmåga, intresse och förmåga att metod- och verksamhetsutveckla samt personlig lämplighet.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde 2018-08-01 eller enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-07-08
Referensnummer:
Dnr CSK/183019
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Eva Möllberg, verksamhetschef
 
 
054-61 60 69
 
Helena Jernström, enhetschef
 
 
054-61 52 51
 
Facklig företrädare:
Kerstin Kåwe, Sveriges Arbetsterapeuter
 
054-61 98 63
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-06-13
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster