Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av dem?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intressanmalan@liv.se.

Medicinsjuksköterska, neuropsykiatrisk mottagning, barn- och ungdomspsykiatrin

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. BUP är landstingets specialistresurs för barn och ungdomar med psykisk ohälsa. Vi arbetar utifrån en helhetssyn på barn och ungdomar i deras sammanhang för att skräddarsy våra insatser. Hos oss arbetar vi tvärvetenskapligt i team bestående av läkare, psykolog, kurator, pedagog, skötare, sjuksköterska samt samverkar med övriga professioner som fysioterapeut, arbetsterapeut och logoped. Barn- och ungdomspsykiatrin i Värmland består av en allmän barnpsykiatrisk mottagning, två neuropsykiatriska mottagningar, en mottagning för Intensiva Insatser samt en administrativ enhet. Samtliga mottagningar har i uppdrag att arbeta med bedömningar, diagnostik och behandling. Barn- och ungdomspsykiatrin befinner sig i en dynamisk utveckling när gäller behandling, tillgänglighet och samverkan med angränsande verksamheter. Hos oss får du vara med och påverka utvecklingsarbetet. I detta arbete ingår också kompetensutveckling som i sin tur ökar vårdkvalitén. Till våra Neuropsykiatriska mottagningar söker vi nu en medicinsjuksköterska.
Beskrivning:
I uppdraget ingår att göra egna bedömningar både via mottagningsbesök och genom telefonkontakter med föräldrar, barn/ungdom och samverkanspartners.
Mottagningsbesök sker självständigt eller vid behov tillsammans med läkare eller annan behandlare.
Medicinsjuksköterskan administrerar receptförnyelse via telefon och via Mina vårdkontakter 1177 samt data kring somatisk status på aktuella patienter från skolsköterskorna.
För patienter med ADHD-medicin är medicinsjuksköterskan fast vårdkontakt.
Det innebär att man har ett helhetsansvar för patienten och ska samordna patientens insatser på BUP.
Sjuksköterskan ansvarar för beställning av provtagning i samband med insättning och uppföljning av ADHD-medicin och övrig psykofarmaka.
I medicinsjuksköterskans arbetsuppgifter ingår egna mot-tagningsbesök eller tillsammans med läkare eller annan behandlare på BUP.
Arbetsdagen består utöver besöken av kvalificerade telefonkontakter med vårdnadshavare, ungdomar och samverkanspartners.
Som en del av arbetet ingår också att man ibland utför ett så kallat QB test som kan göras som en del av en neuropsykiatrisk utredning men även i ett medicinuppföljande syfte.
Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning inom psykiatri och/eller erfarenhet av arbete inom barn- och ungdomspsykiatri eller annat arbete med barn och ungdomar är önskvärt, men inget krav. Som sjuksköterska ingår man i ett team och bör därför ha lätt för att samarbeta med olika yrkeskategorier Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Om du är en person som är tydlig och strukturerad, har ett gott pedagogiskt förhållningssätt och dessutom gärna erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete alternativt neuropsykiatriskt arbete är du förmodligen den vi söker!
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-04-02
Referensnummer:
Dnr CSK/181457
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Anna Tång, avdelningschef
 
 
054-61 71 88
 
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
 
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning i division psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning. Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-03-13
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster