Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Sjuksköterskor, allmänpsykiatriska slutenvården avdelning 43, Karlstad

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. I psykiatrihuset vid Centralsjukhuset i Karlstad finns länets allmänpsykiatriska slutenvård. I huset finns även länsgemensam öppenvård och forsknings- och utvecklingsenhet. Allmänpsykiatrisk slutenvård består av en akutpsykiatrisk mottagning och sex vårdavdelningar där differentierad vård för olika diagnosgrupper erbjuds.
Beskrivning:
Vi söker nu två sjuksköterskor för tillsvidareanställning, mixtjänstgöring, till avdelning 43.
Avdelning 43 har 12 vårdplatser med uppdrag att vårda patienter med särskilda psykiatriska vårdbehov och med psykossjukdomar.
Vi kan erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter och god arbetsgemenskap där olika yrkeskategorier finns representerade och har ett väl fungerande samarbete.
Sjuksköterskor, skötare och läkare arbetar i grupper tillsammans med patient och närstående och arbetsmodellen patientnärmre vård tillämpas.
Arbetsterapeuter och socialpedagog är knutna till vårdavdelningarna.
Det är viktigt för oss att patienter och närstående är delaktiga i vården.
Vårdplanerna med mål, åtgärder och resultat är en viktig grund i det praktiska omvårdnadsarbetet.
Den psykiatriska omvårdnaden har en central roll i sjuksköterskans och avdelningens arbete.
Vi samverkar internt och externt med psykiatrisk öppenvård och socialtjänst för att skapa välfungerande vårdkedjor och en hög kvalitet på våra insatser.
Som sjuksköterska kommer du att utföra sedvanliga sjuksköterskeuppgifter och att arbetsleda och stödja medarbetare i omvårdnadsarbetet.
Vi kan erbjuda dig visstidsanställning.
Mixtjänstgöring.
Kvalifikationer:
Du ska vara legitimerad sjuksköterska och gärna med några års erfarenhet. Vi ser gärna att du har kunskaper och erfarenheter från omvårdnadsarbete med psykiatriska patienter och specialistutbildning inom psykiatri är meriterande. Du är ansvarstagande, strukturerad och har lätt för att samarbeta med andra. Du vill utvecklas i din profession och vill vara med och bidra till en god psykiatrisk omvårdnad.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Längd:
Tillsvidare
Ansök senast:
2018-04-30
Referensnummer:
Dnr CSK/182047
Antal platser:
2
Kontaktperson:
Kathy Öberg-Larsson, avdelningschef allmänpsykiatriska slutenvården
 
 
054-61 97 49
 
Dijana Makitan, avdelningschef allmänpsykiatriska slutenvården
 
 
054-61 97 19
 
Thomas Fröde, avdelningschef avdelning 40 (psykiatrisk akutmottagning)
 
 
054-61 98 94
 
Facklig företrädare:
Victoria Eriksson Gerdin, Vårdförbundet
 
054-61 98 43
Övrigt:
Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning. Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-04-16
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster