Lediga jobb - Landstinget i Värmland

Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Fotvårdsterapeut, vårdcentralen Munkfors/Sunne

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
Vi söker nu en fotvårdsterapeut för att arbeta med medicinsk fotvård till diabetiker.
Du kommer att ingå i ett team kring patienten tillsammans med läkare och diabetessköterska på både vårdcentralen i Munkfors och Sunne.
Du ansvarar för information och utbildning inom ditt kompetensområde.
Arbetet är självständigt och du utför regelbunden fotstatus, riskindelar enligt riktlinjer, ger egenvård, omvårdnadsbehandling och fotsjukvård.
Kvalifikationer:
Vi söker dig med adekvat medicinsk fotvårdsutbildning samt undersköterskeutbildning. Diabetesutbildning och datavana är meriterande.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Deltid
Besk. omfattning:

80 %

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-08-30
Referensnummer:
Dnr CSK/183774
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Ingela Pedersen, verksamhetschef och tf enhetschef
 
 
0565-475 35
 
Facklig företrädare:
Facklig företrädare för Kommunal nås via växeln
 
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-08-09
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster