Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Klinikchef, folktandvården Forshaga

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Forshaga med 11500 invånare ligger ca 2 mil norr om Karlstad. Goda bussförbindelser finns och det är bara 15 minuters bilresa till flyget. Näringslivet består av mycket småföretagsamhet, ca 400 företag finns. Forshaga är berömt för sitt fiske, speciellt laxfisket i Klarälven. Klarälvsbanan, en 9 mil lång asfalterad före detta järnväg där kan man cykla, gå och åka inlines på en bilfri och naturskön led som går mellan Karlstad och Hagfors, passerar genom samhället. Det finns ett rikt föreningsliv, 18-håls golfbana, vandringsleder, bra möjligheter till bad och skidåkning. Forshaga kommun har en ganska ung befolkning och en levande bygd i både tätort och på landsbygd vilket ger en god boendemiljö med närhet till naturen och det lilla samhällets många fördelar.
Beskrivning:
Vi söker en klinikchef till vår trevliga och fräscha klinik i Forshaga. Tillträde sker efter överenskommelse. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med ett tidsbegränsat förordnande som klinikchef. Vi är också öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar än heltid.

På klinikerna arbetar idag 3 tandläkare, 5 tandhygienister och 8 tandsköterskor.

Ditt uppdrag blir att leda, planera och utveckla kliniken i enlighet med folktandvårdens områdesplan. Du ansvarar för klinikernas vårdplanering, personalplanering, arbetsmiljöarbete samt budget och uppföljning.

Som klinikchef ingår du i folktandvårdens samlade ledning med tandvårdschefen som närmaste chef.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är målinriktad, driftig och engagerad med förmåga att inspirera och skapa förtroende. Du har några års odontologisk erfarenhet och är genuint intresserad av ledarskapsfrågor.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-10-28
Referensnummer:
Dnr CSK/184571
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Birgitta Haglund, tandvårdschef
 
 
054-61 96 68, 072-731 79 58
 
Facklig företrädare:
Patrik Jarestam, TT
 
 
0563-470 10
 
Alisa Mehmedovic, SRAT
 
 
0570-71 27 70
 
Annica Sundin, Vision
 
 
054-61 65 15
 
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-10-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster