Lediga jobb - Landstinget i Värmland

Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Biomedicinsk analytiker, klinisk mikrobiologi, Karlstad

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Klinisk mikrobiologi är en del av område slutenvård. Vi finns på Centralsjukhuset i Karlstad och ansvarar för mikrobiologiska analyser inom Landstinget i Värmland. Verksamheten innefattar: bakteriologi, molekylärdiagnostik, immunologi, virologi, parasitologi, mykologi och substrattillverkning.
Beskrivning:
Du kommer att jobba på ett mikrobiologiskt laboratorium med vanligtvis förekommande biomedicinska analytikeruppgifter.
Kvalifikationer:
Legitimerad biomedicinsk analytiker eller motsvarande. Erfarenhet från mikrobiologiskt laboratorium är meriterande. Stor vikt läggs på din personliga lämplighet för jobbet.
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Längd:
6 månader eller längre
Ansök senast:
2018-08-23
Referensnummer:
Dnr CSK/183799
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Elisabeth Wikander, enhetschef
 
 
054-19 16 01
 
Facklig företrädare:
Annica Lindow, Vårdförbundet, Johan Löfvendahl, Naturvetarna, tfn 054-19 16 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-08-09
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster