Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Sjuksköterskor, medicinkliniken avdelning 9, Karlstad

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Avdelning 9 är en medicinavdelning med 24 vårdplatser och bedriver akutsjukvård för multisjuka äldre. Vi är ett glatt gäng som arbetar tillsammans med våra patienter för att bedriva en patientsäker vård. Vi är positiva till utveckling och har under det senaste året startat upp klinisk utbildningsavdelning tillsammans med Karlstads universitet där vi tar emot fler studenter åt gången och använder oss av peer-learning i handledning.
Beskrivning:
Vi söker nu två sjuksköterskor, med tillträde i juni eller enligt överenskommelse, tjänsten är tillsvidareanställning med dag-, kväll- och nattjänstgöring.
Det finns också möjlighet till endast nattjänstgöring om så önskas.
Som sjuksköterska arbetar du i team runt patienten med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.
Ditt arbetssätt är patientfokuserat med förmåga till helhetssyn.
Du ska vara samarbetsvillig, ansvarstagande, ha ett gott bemötande och vara flexibel.
Vi lägger stor vikt vid personlig egenskaper som främjar ett gott bemötande gentemot patienter, närstående och arbetskamrater.
Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde juni eller enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-05-03
Referensnummer:
Dnr CSK/181998
Antal platser:
2
Kontaktperson:
Elin Eldh, avdelningschef
 
 
054-61 63 81
 
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
 
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-04-12
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster