Lediga jobb - Landstinget i Värmland

Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Avdelningschef, rättspsykiatrin avdelning 81, Kristinehamn

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Rättspsykiatrins uppdrag är att tillhandahålla vård för medborgare i Värmland som är dömda till rättspsykiatrisk vård eller vistas inom kriminalvården. Rättspsykiatrins lokaler ligger i Kristinehamn och består av tre vårdavdelningar; intagningsavdelning inkluderande häktesplatser samt två rehabiliteringsavdelningar, sammanlagt 32 vårdplatser. Ett behandlingsteam finns som resurs i verksamheten och även i den öppna rättspsykiatriska vården.
Beskrivning:
Vi söker nu en avdelningschef till vårdavdelning 81 vars inriktning är rehabilitering.
Du ska ansvara för cirka 20 medarbetare samt leda och verka för utvecklings- och kvalitetsarbete, där behandling, omvårdnad och vårdflöden är utgångspunkt.
Som avdelningschef ingår du i verksamhetens ledningsgrupp.
Vi lägger stor vikt vid att du har goda ledaregenskaper, god kommunikations- och organisationsförmåga liksom ett engagemang för att driva utvecklings- och förändringsarbeten.
Stor vikt läggs även vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Du ska ha lämplig akademisk utbildning. Meriterande är ledarskapsutbildning och erfarenhet från ledarskap. Önskvärt är också att du har klinisk erfarenhet från psykiatri. Körkort är ett krav.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast:
2018-08-23
Referensnummer:
Dnr CSK/183808
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Lena Ohlsén, verksamhetschef
 
 
0550-866 28
 
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
 
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning inom psykiatrin gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke- och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning. Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-08-09
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster