Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Nämndsekreterare, sekretariatet, administrativa avdelningen

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
Som nämndsekreterare ansvarar du för att driva ärende- och beslutsprocessen kring en av landstingets nämnder. Du har en rådgivande funktion inom kommunalrätten och det reglemente som styr nämndens arbete och förväntas vara det formella stödet till de förtroendevalda och de tjänstemän som är kopplade till nämnden. Arbetet är på kvalificerad och självständig nivå och omfattar även handläggning av ärenden samt att vara länken ut mot förvaltningen när det gäller att verkställa och följa upp fattade beslut. Du är en del av ett team av nämndsekreterare och förväntas vara delaktig i att utveckla och effektivisera nämndadministrationen tillsammans med övriga inom enheten.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har universitetsutbildning inom statsvetenskap eller liknande. Du är intresserad av demokratifrågor och väl införstådd i vad det innebär att jobba inom en offentlig förvaltning. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, vara relationsskapande och flexibel, strukturerad, serviceinriktad och ha en problemlösande attityd. Du ska vara driven och vara bekväm med att ha många uppdragsgivare. Det är önskvärt att du har arbetat med nämndadministration.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde vid årsskiftet
Ansök senast:
2018-09-28
Referensnummer:
Dnr CSK/184344
Antal platser:
2
Kontaktperson:
Johanna Orre, enhetschef
 
 
054-61 42 04
 
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
 
 
054-61 50 00
 
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-09-14
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster