Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av dem?

Farmaceuter, beredningsverksamhet, Läkemedelsenheten

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Läkemedelsenheten har under de senaste åren expanderat och nu tar vi nästa steg genom att ta över ansvaret för beredningsverksamheten (cytostatika och övrig steril extempore) i egen regi. Läkemedelsenheten ansvarar sen tidigare för tjänsten läkemedelsservice inom läkemedelsförsörjningen. Vi söker nu medarbetare till beredningsverksamheten. Läkemedelsenheten består idag av en läkemedelschef och sjutton farmaceuter, varav en är huvudansvarig för beredningsverksamheten. Läkemedelsenheten har till uppgift att tillsammans med Läkemedelskommittén i Värmland verka för en rationell, säker och kostnadseffektiv läkemedelsanvändning och en optimal läkemedelshantering inom länet.
Beskrivning:
I ditt arbete ingår det att självständigt utföra samtliga moment i beredningsprocessen.
Det kan även ingå, utifrån kompetens, att ta fram beredningsföreskrifter, rutiner och övriga kvalitetsdokument.
Då Läkemedelsenheten har ett brett ansvarsområde gällande läkemedel så kan även andra arbetsuppgifter bli aktuella exempelvis att medverka i arbetet med läkemedelsservice.
Arbetet utförs i huvudsak vid Centralsjukhuset i Karlstad, men Läkemedelsenheten ansvarar för läkemedelsförsörjningen i hela länet vilket kan inkludera resor i arbetet.
Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie med beredningskompetens, och som vill ha ett stimulerande och varierande arbete i nära samarbete med sjukvården.
Du är serviceinriktad och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och du kan på ett pedagogiskt sätt sprida information och kunskap.
Som person ser vi att du har förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, en person som har lätt för att samarbeta med andra men som även kan arbeta självständigt.
Kvalifikationer:
Kvalifikationer • Legitimerad apotekare eller receptarie med beredningskompetens • B-körkort • Goda datakunskaper (Microsoft Word, Excel och PowerPoint) Meriterande • Erfarenhet av cytostatika och övrig steril extemporeberedning • Goda kunskaper om läkemedelsförsörjning och arbete på sjukhusapotek • Goda kunskaper om hur läkemedel hanteras inom sjukvården
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-01-28
Referensnummer:
Dnr CSK/180229
Antal platser:
6
Kontaktperson:
Susanne Carlsson, läkemedelschef
 
 
054-61 40 44
 
Anna Skrinning, apotekare, ansvarig beredning
 
 
054-61 41 31
 
Gabriella Fridman, HR-konsult
 
 
054-61 40 16
 
Facklig företrädare:
Elisabet Ehne Jangehammar, SACO
 
054-61 41 51
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-01-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster