Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Distriktssköterska/sjuksköterska, vårdcentralen Torsby/Likenäs

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
Vi söker dig distriktssköterska/sjuksköterska som brinner för vårdcentralsarbete, som har lätt för samarbete, hög ansvarskänsla och som ser positivt på utvecklingsarbete och trivs med att arbeta i team tillsammans med läkare, vårdadministratör och undersköterska.
Arbetsuppgifter: Normalt förekommande arbetsuppgifter för distriktsköterskor/sjuksköterskor i primärvård, så som allsidigt och självständigt mottagningsarbete, telefonrådgivning.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska/sjuksköterska. Utbildning inom diabetes, astma/KOL är meriterande. Stor vikt läggs på personliga egenskaper, för oss är det viktigt att du är positiv och har ett trevligt bemötande mot våra patienter och dina kollegor. Vi söker dig som tänker kvalitet, vill bidra till teamsamverkan runt patienten och tar aktiv del i verksamhetens utvecklingsarbeten.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-08-05
Referensnummer:
Dnr CSK/183456
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Birgitta Persson
 
Biträdande enhetschef
 
056-44 79 79
 
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
 
054-61 50 00
Publicerad:
2018-07-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster