Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av dem?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intressanmalan@liv.se.

Undersköterska, vårdcentralen Kristinehamn Nybble

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
Vi söker dig som är undersköterska och en fördel är om du har arbetat på en vårdcentral tidigare.
Vi värdesätter samarbetsförmåga, hög ansvarskänsla och positiv inställning till förändrings- och utvecklingsarbete.
Du skall också trivas med att arbeta i team med övriga personalkategorier.
Du skall ha goda datorkunskaper, en stor fördel om du kan arbeta i Cosmic R8.
1.
Arbetsuppgifter: Normalt förekommande arbetsuppgifter för undersköterska i allmänmedicin.
Bokningar, informera patienter vid undersökningar och behandling samt praktiskt omvårdnads- och undersökningsarbete självständigt och tillsammans med läkare.
Välkommen till ett spännande och meningsfullt arbete på vårdcentralen i Kristinehamn/ Nybble och Landstinget i Värmland.
Kvalifikationer:
Du är utbildad undersköterska. För oss är det viktigt att du är positiv och har ett trevligt bemötande mot våra patienter och dina kollegor. Vi ser gärna att du aktivt deltar i verksamhetens utvecklingsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse Vikariat t o m 2018-08-31
Längd:
6 månader eller längre
Ansök senast:
2018-02-28
Referensnummer:
Dnr CSK/180854
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Gerda Geiborg Larsson, enhetschef
 
 
0550-864 45
 
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
 
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-02-12
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster