Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av dem?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intressanmalan@liv.se.

Sjuksköterskor, allmänpsykiatriska slutenvården avdelning 46, Karlstad

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med drygt 7000 medarbetare är vi länets största arbetsgivare I psykiatrihuset vid Centralsjukhuset i Karlstad finns länets allmänpsykiatriska slutenvård. I huset finns även länsgemensam öppenvård och forsknings- och utvecklingsenhet. Allmänpsykiatrisk slutenvård består av en akutpsykiatrisk mottagning och sex vårdavdelningar där differentierad vård för olika diagnosgrupper erbjuds.
Beskrivning:
Vi söker nu en sjuksköterska till avdelning 46.
Avdelning 46 har 14 vårdplatser, tio platser för patienter med förstämningssjukdomar och fyra platser för specialistvård inom ätstörningsproblematik.
Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med god gemenskap och ett öppet klimat.
Vi är en liten avdelning där medarbetarna är delaktiga i avdelningens utveckling och det finns goda möjligheter till utveckling av den egna professionen.
Vi jobbar i team sjuksköterskor och skötare.
Som sjuksköterska kommer du att utföra för den psykiatriska slutenvården sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.
Det innebär även samverkan med psykiatrisk öppenvård och kommunens socialpsykiatri.
Mixtjänstgöring dag/kväll eller nattjänstgöring.
Kvalifikationer:
Du ska vara legitimerad sjuksköterska med intresse för psykiatrisk vård. Vi söker dig som är ansvarstagande och strukturerad och vi värdesätter flexibilitet samt humor. Då vi är en liten avdelning kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. Ingen erfarenhet krävs.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Längd:
Tillsvidare
Ansök senast:
2018-04-03
Referensnummer:
Dnr CSK/181461
Antal platser:
2
Kontaktperson:
Victoria Bruun
 
Avdelningschef avdelning 46
 
054-61 98 52
 
Facklig företrädare:
Victoria Eriksson Gerdin
 
Vårdförbundet
 
054-61 98 42
Publicerad:
2018-03-13
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster