Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Avdelningschef, mottagningen, sjukhuset i Torsby

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Under öppenvården finns alla planerade mottagningar samlade, utom rehabiliteringsenheten. Verksamheten är bred, omfattande och varierande. Den inkluderar såväl läkar- som sjuksköterskemottagning, samt mottagning för andra kategorier som t.ex. dietist och fotvårdsterapeut. Vi har också en dagsjukvårdsenhet, där patienter får medicinsk behandling t.ex. cytostatika och blodtransfusioner.
Beskrivning:
Vi söker dig som med framåtanda vill leda en välfungerande och strukturerad mottagning. Personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar, dvs. sedvanliga avdelningschefsuppgifter.

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du är legitimerad sjuksköterska eller har annan medicinsk kompetens. Tidigare erfarenhet som chef och/eller chefsutbildning är ett plus. Samarbete sker med många andra verksamheter varför du behöver ha samarbetsförmåga, vara fast men ändå flexibel och kunna se möjligheter i svårigheter. Ledaregenskaper, entusiasm, förmåga att se möjligheter även i krävande situationer, uthållighet, god samarbetsförmåga och ha ett helhetsperspektiv för sjukhuset. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-10-05
Referensnummer:
Dnr CSK/184345
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Karin Lundin, sjukhuschef
 
 
0560-470 00 vx
 
Britt-Louise Frykman, samordnare
 
 
0560-471 45
 
Facklig företrädare:
Mona Jansson, Vårdförbundet
 
 
0560-470 00 vx
 
Eva Jansson, Kommunal
 
 
0560-470 00 vx
 
Susanne Andersen, Vision
 
 
0560-470 00 vx
 
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-09-14
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster