Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Sjuksköterskor, uppvakningsavdelningen, sjukhuset i Arvika

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
Inom verksamhetsområdet Anopiva ingår operation, anestesi, intensivvård, sterilteknisk verksamhet, uppvakningsvård samt Smärtcentrum.
I verksamheten arbetar 420 medarbetare på orterna Karlstad och Arvika.
Vi behöver förstärkning med 1-2 sjuksköterskor till uppvakningsavdelningen vid Sjukhuset i Arvika.
På uppvakningen vårdas både inneliggande och polikliniska patienter som genomgått olika ingrepp, främst inom ortopedi och kirurgi.
Preoperativ mottagning av polikliniska patienter ingår i arbetsuppgifterna.
Tjänstgöringsgraden kan diskuteras.
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll, vardagar.
Vi använder Time Care för schemaläggning.
Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet samt gott bemötande gentemot patienter och arbetskamrater.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Besk. omfattning:

tjänstgöringsgrad kan diskuteras

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast:
2018-04-30
Referensnummer:
Dnr CSK/182044
Antal platser:
2
Kontaktperson:
Anette Boström, avdelningschef
 
 
0570-71 24 06
 
Facklig företrädare:
Karin Falk, Vårdförbundet
 
0570-71 24 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-04-16
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster