Lediga jobb - Landstinget i Värmland

Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Distriktssköterska, vårdcentralen Kronoparken

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vårdcentralen Kronoparken är en stor vårdcentral med drygt 13 000 listade patienter. Vi har god bemanning inom alla yrkeskategorier och är en vårdcentral i utveckling. Vårdcentralen är belägen bredvid Karlstad universitetet. Det finns goda bussförbindelser och en fin cykelväg till city, avstånd cirka sex km.
Beskrivning:
Du kommer att arbeta med normalt förekommande arbetsuppgifter för distriktssköterskor i primärvård, så som allsidigt och självständigt mottagningsarbete samt telefonrådgivning.
Vi arbetar i team med läkare, sköterskor, undersköterskor samt vårdadministratörer.
Vi har även en samtalsmottagning och en fotterapeutmottagning.
Kronoparken är en akademisk vårdcentral vilket gör studenter till ett naturligt inslag i verksamheten.
Här sammanförs utbildning till studenter och personal med patientnära forskning och utveckling.
Vi arbetar aktivt för att hitta flexibla lösningar, utveckla vår verksamhet med hög kvalitet och god tillgänglighet.
Vi söker dig som vill vara med i denna spännande utveckling tillsammans med oss.
Vi arbetar gemensamt mot en god patientsäkerhet där alla bidrar till en bra verksamhet.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska. Utbildning inom diabetes, astma/KOL är meriterande. Stor vikt läggs på personliga egenskaper, för oss är det viktigt att du är positiv och har ett trevligt bemötande mot våra patienter och dina kollegor. Vi söker dig som tänker kvalitet, vill bidra till teamsamverkan runt patienten och tar aktiv del i verksamhetens utvecklingsarbeten.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.
Ansök senast:
2018-08-17
Referensnummer:
Dnr CSK/183618
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Nicolina Nilsson, tf enhetschef
 
 
054-61 69 45
 
Facklig företrädare:
Vårdförbundet, via växeln
 
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-08-03
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster