Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Produktionsledare, storköksenheten, Landstingsservice, Karlstad

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
Storköksenheten på Centralsjukhuset, Karlstad förser hälso- och sjukvården med måltider samt livsmedel. Vi lagar mycket av maten från grunden och använder oss i hög grad av ekologiska råvaror. Vi arbetar även med att laga och förpacka mat till hemmaboende äldre i 4 kommuner och söker nu en produktionsledare med kockkompetens till vårt team.

Du kommer att jobba med matlagning, disk och packning av matlådor. Menyplanering, livsmedelshygien, utveckling och förbättringar är en naturlig del av arbetet. Som produktionsledare kommer du att tillsammans med teamet ansvara för den dagliga driften, för introduktion och handledning av medarbetare. Du kommer att samverka med servicepartners och leverantörer.

Våra utmaningar är att minska matsvinnet. Vi har en varierande kundgrupp där behov och önskemål ständigt förändras, vilket kräver en rörlig produktionsplanering och flexibilitet.

Kvalifikationer:
Du har kockutbildning, goda datakunskaper, kunskaper inom livsmedelshygien och är kundfokuserad. Kunskaper i systemet Matilda är meriterande. Du är positiv, kan jobba både självständigt och kan få med dig teamet. Du brinner för att vidareutveckla och förbättra. Du är serviceinriktad och stimuleras av att ge bra service till andra. Det viktigt att du är noggrann, ansvarsfull och har ordning och reda.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Besk. omfattning:

måndag-söndag

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-10-25
Referensnummer:
Dnr CSK/184721
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Caroline Häggqvist, enhetschef
 
 
054-61 80 28
 
Facklig företrädare:
Daniel Fjäll, Kommunal
 
 
054-61 47 94
 
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-10-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster