Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Enhetschef, klinisk kemi, Kristinehamnsområdet

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
Som enhetschef har du budget- och personalansvar för cirka 15 biomedicinsk analytiker och undersköterskor.
Du svarar för planering, samordning, kvalitetssäkring och utveckling av verksamheten och väljer arbetsformer så att medarbetarnas kompetens, engagemang och delaktighet tas till vara.
Du har förmåga att leda och utveckla samt är lyhörd för patienternas, verksamhetens och medarbetarnas behov.
För att skapa en god teamanda inom hela klinisk kemi och mellan de olika personalgrupperna på orterna, samarbetar du tillsammans med övriga enhetschefer inom de olika laboratorierna inom klinisk kemi.
Utifrån uppställda mål i vår verksamhetsplan driver du enhetens utveckling framåt inom givna ekonomiska ramar med delegerat arbetsmiljöansvar.
Verksamheten för transfusionsmedicin inom Kristinehamnsområdet ingår i uppdraget.
Som enhetschef arbetar du i linjeorganisation och är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp.
Kvalifikationer:
Vi söker nu en enhetschef helst med erfarenhet av arbetsledning och som vill delta i utvecklingen av klinisk kemi i Värmland. Du har lämplig akademisk examen gärna legitimerad biomedicinsk analytiker. Meriterande är erfarenhet av ledningsarbete, hälso- och sjukvård. Du ska ha en god administrativ förmåga. Du har goda ledaregenskaper, förmågan att skapa bra samarbetsrelationer samt kan engagera och entusiasmera andra. En viktig egenskap är att du finner arbetet med personalfrågor stimulerande och utvecklande. Du har en förmåga att tänka strategiskt med en förståelse för helheten och är en god kommunikatör. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-05-04
Referensnummer:
Dnr CSK/181999
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Birgit Eriksson, verksamhetschef
 
 
070-567 81 88
 
Facklig företrädare:
Linda Arvidsson, Naturvetarna, via växeln
 
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-04-12
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster