Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Vårdadministratör, psykiatriska öppenvården, Karlstad

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Psykiatrisk öppenvård Karlstad tillhör verksamhetsområde öppenvård södra tillsammans med allmänmedicin, mödra- och barnhälsovård och Första linjen unga i upptagningsområdet. Psykiatrisk öppenvård Karlstad ska ge god psykiatrisk vård till de svårast psykiskt sjuka inom upptagningsområdet Karlstad, Hammarö, Kil och Forshagas kommuner. Psykiatrisk öppenvård ska så långt som möjligt ses som en del av närsjukvården och erbjuda vård och behandling i patientens närmiljö. Arbetet ska präglas av samverkan med patient, närstående och andra samverkanspartners såsom annan hälso- och sjukvård, kommuner, personligt ombud, patient- och anhörigorganisationer, skola, Försäkringskassa, arbetsförmedling.
Beskrivning:
Vi söker medarbetare som vill arbeta som vårdadministratör/medicinsk sekreterare i en spännande roll med varierade arbetsuppgifter!

Vårdadministratörerna hos oss har ett mycket omväxlande arbete och det finns stora möjligheter att utvecklas inom olika områden. Vi söker vårdadministratör/medicinsk sekreterare på heltid med ansvar att tillsammans med övriga vårdadministratörer arbeta med vårddokumentation i Cosmic/PAS, uppföljningsarbete, receptions- och kassaarbete och övriga sedvanliga arbetsuppgifter som vårdadministratör. Arbetet är mycket varierande och innebär ett nära samarbete med andra personalkategorier, såväl internt som externt.

Kvalifikationer:
Vi ser att du som söker har utbildning som vårdadministratör/medicinsk sekreterare. Du behärskar det svenska språket bra i tal och skrift. Goda datakunskaper i Officepaketet är ett krav och erfarenhet av arbete i Cosmic är meriterade. Det är viktigt att du har förmåga att samarbeta med andra människor, är lösningsfokuserad och att du är öppen för nya arbetssätt. Det är också viktigt att du har förmåga och intresse av att vara delaktig i verksamhetens utvecklingsarbete. Vi söker dig som är flexibel och initiativrik, med god organisations- och samarbetsförmåga. Du trivs med att ge bra service till både patienter och medarbetare inom verksamheten. Det är viktigt att du har förmåga att prioritera i stressiga situationer. Vidare värdesätter du ett gott samarbete med dina kollegor. Det är ett självständigt arbete för en ansvarstagande problemlösare.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-10-23
Referensnummer:
Dnr CSK/184678
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Kerstin Ling, avdelningschef
 
 
054-61 46 83, 072-572 59 74
 
Facklig företrädare:
Vision via vår växel
 
 
054-61 50 00
 
Övrigt:
Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning. Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-10-09
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster