Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av dem?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intressanmalan@liv.se.

Sjuksköterska, akutmottagningen, sjukhuset i Arvika

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
Vill du arbeta tillsammans med oss på akutmottagningen i Arvika? Vi bedriver akutsjukvård dygnet runt i en trivsam arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter.
Vi strävar mot en modern vård med patienten i centrum och fokuserar på effektiva patientflöden.
För bästa möjliga omhändertagande jobbar vi i team med triageringsverktyget RETTS Hos oss får du alltid 6 veckors inskolning av en erfaren sjuksköterska samt TNCC-utbildning.
Varmt välkommen med din ansökan!
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av arbete på akutmottagning och/eller med vidareutbildning. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Besk. omfattning:

100 % eller enligt överenskommelse, mixad dag/natt.

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse Urval sker kontinuerligt.
Ansök senast:
2018-04-08
Referensnummer:
Dnr CSK/181486
Antal platser:
2
Kontaktperson:
Ann-Kristin Olsson, avdelningschef
 
 
0570-71 22 42, 070-510 94 37
 
Facklig företrädare:
Eva-Lena Axelsson, Vårdförbundet
 
0570-71 21 20
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-03-13
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster