Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av dem?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intressanmalan@liv.se.

Sjuksköterskor, medicinkliniken avd 58 hematologen, Karlstad

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
Välkommen till avdelning 58, hematologen, Centralsjukhuset i Karlstad.
Vi är ett trevligt gäng som är i behov av ytterligare några medarbetare.
Vår arbetsplats är mycket utvecklande med varierande arbetsuppgifter.
Här bedriver vi patientnära vård av patienter över 18 år med gastroenterologiska och hematologiska sjukdomar.
Vi har nybyggda fräscha lokaler och ett starkt driv att utvecklas.
Kvalifikationer:
Vi söker dig, legitimerad sjuksköterska, som vill ha ett varierande arbete och som vill ha möjlighet till utveckling i yrkesrollen. Tidigare erfarenhet inom hematologi, cytostatika hantering och/eller gastroenterologi är meriterande. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga och flexibilitet. Du är glad och positiv. Du sätter alltid patienten i fokus och är bra på att ta initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-02-27
Referensnummer:
Dnr CSK/180884
Antal platser:
2
Kontaktperson:
Katrin Johansson, avdelningschef
 
 
054-19 12 70
 
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
 
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-02-13
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster