Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av dem?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intressanmalan@liv.se.

Dietist, barn- och ungdomsmedicin, Karlstad

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Barn- och ungdomsmedicin Värmland tillhandahåller sjukvård för barn och ungdomar 0-18 år. Verksamhetsområdet omfattar barn- och ungdomskliniken på Centralsjukhuset Karlstad samt 3 stycken barn- och ungdomsmottagningar i länet. På Centralsjukhuset finns vårdavdelning 11 för nyfödda (inklusive intensivvård och neonatal hemsjukvård) samt vårdavdelning 12 med barnmedicinsk, ortopedisk och kirurgisk vård. På Centralsjukhuset finns även specialistmottagning, dagvårdsavdelning, lekterapi och skola, jourmottagning för barn dag och kvällstid.
Beskrivning:
Nutritionsbehandling för barn och ungdomar 0-18 år med diagnos där nutrition ingår som en del av behandlingen.
Du träffar barnen och deras föräldrar på vårdavdelningar och på mottagning.
I arbetet ingår att analysera och bedöma energi och näringsintag och därefter ge individuella förslag och lösningar.
Inom uppdraget ligger att arbeta i team inom flera specialistområden exempelvis diabetes, allergi, gastro, onkologi, neonatal, kardiologi och tillväxtavvikelse.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad dietist. Tidigare erfarenhet av arbete inom slutenvård och/eller med barn/ungdomar är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Besk. tidsbegränsning:

Vikariat till januari 2019.

Längd:
6 månader eller längre
Ansök senast:
2018-04-13
Referensnummer:
Dnr CSK/181476
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Ann-Christine Fagerberg, avdelningschef
 
 
076-134 58 46
 
Facklig företrädare:
Eva-Lena Johansson, Naturvetarna
 
054-61 66 85
Övrigt:
Inför anställning till barn- och ungdomsmedicin gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning. Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-03-13
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster