Lediga jobb - Landstinget i Värmland

Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Servicemedarbetare, serviceenheten, vårdcentralen Säffle

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
Servicemedarbetare till serviceenheten, vårdcentralen i Säffle.
Serviceenheten tillgodoser vårdens behov av servicetjänster och arbetar bland annat på vårdavdelning enligt konceptet vårdnära service.
Rätt kompetens på rätt plats i syfte att: - skapa förutsättningar för att erbjuda vård av bästa kvalitet - tid till vård frigörs - kvalitén ökar - arbetsmiljön förbättras Vi söker dig som ska arbeta inom serviceenhetens lokalvård, vilket är en viktig del för att förhindra smittspridning samt upprätthålla en god hygien i våra lokaler.
Inom ramen för vår verksamhet förekommer även arbetsuppgifter som innefattar körning med skurmaskin, rengöring och bäddning av sängar samt storstädning.
Arbetsuppgifter inom vaktmästeri/transport och reception kan bli aktuellt.
Kvalifikationer:
Du är en positiv person som gillar att vara i en miljö bland människor och mycket liv och rörelse. Du vill utföra ditt arbete med hög kvalitet, ha nöjda kunder och bra relationer till dina kollegor. Du är flexibel och stimuleras av att ge bra service. Du ska ha förmåga att uttrycka dig väl i svenska språket, både i tal och skrift då arbetet innehåller kontakter med såväl kollegor, hälso- och sjukvårdspersonal som patienter. Du har goda datakunskaper, har prioriteringsförmåga samt tycker om både att arbeta i grupp och självständigt. Du gillar förändringar och tycker om att ta dig an nya arbetsuppgifter. Har du kompetens inom lokalvård är det meriterande. Du skall ha gymnasieutbildning och körkort.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Deltid
Besk. omfattning:

80 %, arbetet innebär dagtjänstgöring måndag-fredag.

Tillträde:
Tillträde 2018-10-29 eller enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-08-22
Referensnummer:
Dnr CSK/183737
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Mikael Nordén, enhetschef
 
 
0533-810 20, 070-510 85 10
 
Facklig företrädare:
Daniel Fjäll, Kommunal
 
054-61 47 94
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-08-08
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster