Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Tandsköterska, folktandvården Filipstad/Lesjöfors

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Beskrivning:
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.

Dina arbetsuppgifter består bl.a. av assistans, profylax, receptions- och sterilarbete. Du kommer att arbeta självständigt men också som del i ett team inom barn- och vuxentandvård.

Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samarbeta. Vi vill att du kan ge våra patienter ett fint bemötande och omhändertagande.

Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 5 tandläkare, 6 tandhygienister och 10 tandsköterskor.

Filipstad är en kommun i östra Värmland med ca 11 000 invånare. Filipstad tätort ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Läs mer på: www.filipstad.se

Kvalifikationer:
Tandsköterskeexamen samt B-körkort.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-09-30
Referensnummer:
Dnr CSK/184260
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Emma Larsson, klinikchef
 
 
0590-619 20
 
Elin Svensson, klinikadministratör
 
 
0590-619 20
 
Facklig företrädare:
Charlotta Zetterqvist, Vision
 
 
054-61 47 00
 
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-09-14
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster