Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av dem?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intressanmalan@liv.se.

Specialistläkare, mobil hemsjukvårdsläkare, öppenvård västra

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vi vill förbättra vården för sköra äldre och kroniskt sjuka patienter. Vi tror på att ta vården hem till patienter som har en komplex sjukdomsbild och där det finns ett stort behov av samarbete mellan slutenvården, primärvården och den kommunal hemsjukvård. Därför söker vi medarbetare till hemsjukvårdsteam som vill vara med och utveckla en ny vårdform inom landstinget. 3,0 läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin eller annan närliggande specialitet exempelvis geriatrik som mobil hemsjukvårdsläkare med placering på vårdcentralerna inom öppenvård västra, Arvika, Eda och Årjängs kommun. Som hemsjukvårdsläkare är du organisatoriskt placerad på vårdcentral. Du samverkar kollegialt med övriga läkare på vårdcentralen. Arbetssättet är nytt och möjligheten ingår att utveckla ett helt nytt arbetssätt i tjänsten. Genom att möta individen i dennes hem ges möjligheten till en helhetsbedömning av individen i samverkan med den enskilde, närstående och kommunens sjuksköterska. Mobil hemsjukvård ska därmed utformas utifrån individens förutsättningar.
Beskrivning:
Hemsjukvårdsläkaren utgör en fast vårdkontakt och koordinerar vården runt individer med stora vård och omsorgsbehov i samverkan med kommunal hälso- och sjukvård samt det mobila närsjukvårdsteamet och palliativa teamet som utgår från sjukhuset i Arvika.
Detta möjliggör för individen att få adekvat vård i hemmet på olika vårdnivåer.
I tjänsten ingår även ansvaret för särskilda boenden och i vissa fall korttidsvårdsplatser.
I arbetsuppgifter ingår bland annat årskontroller, läkemedelsgenomgångar, medicinska vårdplaner och brytpunktssamtal med fokus på symtomlindring.
Genom att möta individen i dennes hem ges möjligheten till en helhetsbedömning av individen i samverkan med den enskilde, närstående och kommunens sjuksköterska.
Mobil hemsjukvård ska därmed utformas utifrån individens förutsättningar.
Tjänstgöring dagtid måndag-fredag.
Kvalifikationer:
Du är legitimerad läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin eller annan närliggande specialitet exempelvis geriatriker. Du har ett uttalat intresse av att vara med och utveckla vården av framförallt äldre och kroniskt sjuka patienter i samarbete med den kommunala hälso- och sjukvården. Du som söker gillar att pröva nya samarbetsformer för att uppnå goda resultat, medicinsk lindring och trygghet för den enskilde individen. Ett mobilt arbetssätt ställer krav på flexibilitet samt god samverkan och tät kommunikation med bland annat sjuksköterskan som arbetar i kommunal hälso- och sjukvård. Du har en god kunskap om sjukvårdens gränssnitt och ser möjligheter i detta snarare än hinder. Körkort B är ett krav.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid / deltid
Besk. omfattning:

75-100%

Tillträde:
Tillträde 1 april 2018 eller enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-03-11
Referensnummer:
Dnr CSK/180872
Antal platser:
3
Kontaktperson:
Annika Ode, verksamhetschef öppenvård västra
 
 
0570-71 24 30
 
Facklig företrädare:
Facklig företrädare för Värmlands läkarförening nås via växeln
 
0570-71 20 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-02-13
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster