Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av dem?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intressanmalan@liv.se.

Distriktssköterska, vårdcentralen Verkstaden, Arvika

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du vara med och utveckla öppenvården vidare hos oss på vårdcentralen Verkstaden? Öppenvården i Värmland är inne i en intensiv utvecklingsfas och många nya arbetssätt är på gång och samtidigt har vi även fått nya lagar. Behovsstyrd och jämlik vård är några nyckelord. Verkstaden är en av landets största vårdcentraler och samtidigt en Akademisk vårdcentral. Det innebär att vi tar emot många läkar-, sjuksköterske- och distriktssköterskestudenter, har en egen studentmottagning och uppmuntrar till forskning och utveckling.
Beskrivning:
Distriktssköterska Vårdcentralen Verkstaden Arvika – inriktning samverkan vid utskrivning från slutenvård Vi söker dig som är intresserad av ett stimulerande och omväxlande arbete och att utveckla nya arbetsmetoder i en uppbyggnadsfas.
Vi behöver förstärka oss inom områdena samverkan vid utskrivning från slutenvård och fast vårdkontakt.
Bakgrund till detta är öppenvårdens tydligare roll i den nya lagen runt samverkan vid utskrivning.
Du kommer att jobba med att bygga upp nya rutiner i samarbete med andra vårdaktörer och genomföra dessa arbetssätt tillsammans med patienter och anhöriga.
Att utveckla och ha idéer om förbättringar är en viktig del i allas vårt arbete.
Vi hjälps också åt med att ta hand om våra studenter.
Hälsofrämjande och förebyggande arbete är exempel på områden som behöver stärkas för alla åldersgrupper.
Kvalifikationer:
För att trivas i det här arbetet hos oss tror vi att du är en positiv, flexibel och serviceinriktad person som har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang med patienten i fokus, förmåga till helhetssyn och ett gediget intresse för samverkan. Har du erfarenhet av arbete inom kommun eller slutenvård är det meriterande och stärker dina förutsättningar. Har du vidareutbildning inom demensområdet så kan även detta område komma att bli en del i dina arbetsuppgifter. Ett flexibelt och engagerat förhållningssätt med fokus på gott bemötande av patienten är centralt. B-körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-03-05
Referensnummer:
Dnr CSK/180850
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Lena Andersson, enhetschef
 
 
070-256 98 80
 
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
 
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-02-12
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster