Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av oss?

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@liv.se.

Biomedicinsk analytiker, klinisk kemi, Centralsjukhuset Karlstad

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Klinisk Kemi Värmland har cirka 220 medarbetare och är uppdelat på 5 enheter varav klinisk kemi på Centralsjukhuset i Karlstad är en. Vi utför analysarbete främst inom områdena allmänkemi, hematologi och koagulation men också inom specialområdena immunokemi, proteinkemi, toxikologi, farmakologi och benmärgsdiagnostik. Vi utför även provtagningar, funktionsundersökningar och ansvarar för antikoagulationsmottagningen.
Beskrivning:
Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt, utvecklande och spännande arbete inom området Klinisk Kemi.
Analysarbetet bedrivs med högteknologisk utrustning där kvalitet och flödesarbete är en viktig del.
Arbetsuppgifterna är varierande och innebär bland annat handhavande av instrument, bedömning av analyssvar och provtagning.
Då klinisk kemi bedriver dygnet-runt verksamhet har vi som krav att alla nyanställda ska vara beredda att arbeta natt.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Arbetet kräver att du är noggrann, välstrukturerad och har god kommunikativ förmåga. Du trivs i en föränderlig miljö och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Du är flexibel och trivs med att arbeta i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Heltid
Besk. omfattning:

Dagtid samt jour med nattjänstgöring

Tillträde:
Tillträde 2018-09-01 eller enligt överenskommelse
Besk. tidsbegränsning:

Vikariat from 2018-09-01. 1år med ev förlängning beroende på föräldraledighetens längd.

Längd:
6 månader eller längre
Ansök senast:
2018-06-24
Referensnummer:
Dnr CSK/182856
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Victoria Lindqvist, enhetschef
 
 
054-19 15 56
 
Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Naturvetarna SACO
 
054-61 50 00 vx
Övrigt:
I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval varför du är välkommen med din ansökan redan idag! Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-06-08
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster