Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du bli en av dem?

Fastighetstekniker, Landstingsfastigheter Drift

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Landstingsfastigheter har uppdraget att förse landstingets verksamheter med lokaler. Detta sker dels genom egna lokaler, cirka 350 000 m², dessutom hyr vi in cirka 90 000 m² av andra fastighetsägare. 50 000 m² ur det egna fastighetsbeståndet hyrs ut till verksamheter utanför landstinget. Lokalbeståndet har de senaste åren genomgått en stark teknisk utveckling och kommer så att fortsätta under de närmaste åren.
Beskrivning:
Arbetsuppgifterna är i först hand inriktade på förebyggande- och felavhjälpande underhåll av tekniska installationer samt verksamhetsservice vid vårdcentralerna i Säffle och Grums.
I och med att fastighetsdriften jobbar länsövergripande så förekommer arbetsuppgifter även på andra orter i länet.
Uppföljning och planering sker huvudsakligen i datorbaserade system.
Beredskapstjänst kan komma att ingå.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har teknisk kompetens på lägst gymnasienivå och med några års dokumenterad erfarenhet av likvärdigt arbete. Erfarenhet från el, VS, ventilation, kyla, energioptimering, etc är meriterande. Du bör ha erfarenhet från arbete i datorbaserade system. Du skall kunna arbeta självständigt inom givna ramar och samarbeta med medarbetare och verksamhetsföreträdare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. B-Körkort är ett krav.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2018-01-28
Referensnummer:
Dnr CSK/180242
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Tomas Knutsson, produktionsledare
 
 
0533-812 34, 070-672 04 77
 
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
 
054-61 50 00
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2018-01-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster